Largos

Identity Management: De CD voorbij.

Identity Management projecten zijn niet louter technische projecten: de uitdaging ligt juist in het integreren van techniek en organisatie. Aan de hand van het door Largos ontworpen Identity Management procesmodel wordt getoond hoe mensen en processen moeten veranderen.

Identity Management: AAA opnieuw gedefinieerd.

De term AAA of triple A is niet afdoende voor een goed begrip van Identity Management. De AAA functies hebben elk afzonderlijk een specifieke betekenis die afhankelijk is van het Identity Management proces waarin ze worden vervuld.

Identity Management: Veiligheid en flexibiliteit met rollen.

Naast de administratieve eenvoud kunnen rollen de veiligheid van de dienstverlening vergroten en het beheer van toegangsrechten flexibel houden. De invoering van een nieuw IdM systeem biedt kansen om te profiteren van alle voordelen van rollen in plaats van door te gaan op oude voet.

Systeembeveiliging: System Hardening Directives.

Het uitharden van systemen is een vereiste om data te beschermen en verdient daarom de nodige aandacht. De door Largos ontwikkelde System hardening Directives structuur helpt managers en beheerders in het veiligstellen van alle type systemen.

Bent u ge´nteresseerd in een uitgewerkte SHD versie van bijvoorbeeld Windows XP, neem dan contact op met Largos via info@largos.nl.

Artikelen

In eigen publicaties geeft Largos haar visie op informatiebeveiliging van nieuwe business uitdagingen zoals bijvoorbeeld Identity Management. Largos laat in deze publicaties zien dat beveiliging meer is dan techniek alleen. De mens en processen bepalen samen met de techniek het beveiligingsniveau.

Opgesomde artikelen zijn te openen met Adobe Acrobat Reader.